Paleo fokhagymás sült császárszalonna
Fokhagymás sült császárszalonna paleósan
Van amikor nem tervezem meg, mit fogok főzni. Van amikor a piacon vagy a mészárosnál dől el, hogy mi lesz a kaja a következő pár napra. A minap egy jó nagy darab császárszalonnát láttam a húsüzletben, meg is vettem. Fokhagymásan készült el, párolt édeskrumplival és friss tavaszi salátával fogyasztottuk.Hozzávalók:
- császárszalonna (bacon)
- só, bors, fokhagyma
- kókuszolaj vagy disznózsír
Elkészítés:
Vágjuk fel újjnyi szeletekre a császárszalonnát. Sózzuk-borsozzuk izlés szerint. Tegyük oda melegedni a kókuszolajat, aprítsunk bele 2-3 gerezd fokhagymát, majd tegyük bele a hússzeleteket. Pirítsuk meg kicsit, öntsük fel vízzel és főzzük puhára.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése