Paleo sült oldalas zöldségpürével

Paleo sült oldalas zöldségpürével

Van, hogy sajnos ránk marad a főtt zöldség a húslevesből, amikor zabgaluska készül a levesbe. Nem tudjuk egyszerre megenni azt a mennyiséget, így sajnos jártunk már úgy, hogy ki kellett dobjuk a maradékot. Most kitaláltuk, hogy a főtt zöldségből készítsünk pürét, a főtt húst pedig süssük át egy kis fokhagymás zsírban.

Hozzávalók:
paleo sult oldalas zoldseggel
  • főtt zöldség a levesből (répa, petrezselyem, karalábé, paszternák, zeller, hagyma)
  • főtt hús a levesből
  • kókuszolaj
  • hagyma
  • fokhagyma
  • , bors, zöld petrezselyem
Elkészítés:

Pürésítsük össze a főtt zöldségeket, majd főzzük 1-2 percig egy kis hagymás forró kókuszolajban. Fűszerezzük izlés szerint.

zoldsegek levesben fozve

paleo zoldsegpure

A főtt húst pirítsuk meg egy kis fokhagymás kókuszolajban, sózzuk, borsozzuk ezt is kedvünkre.

fott sertes oldalas

sult oldalas zoldsegpurevel

Megjegyzések

Legnépszerűbb receptek