Paleo sült oldalas zöldségpürével
Paleo sült oldalas zöldségpürével
Van, hogy sajnos ránk marad a főtt zöldség a húslevesből, amikor zabgaluska készül a levesbe. Nem tudjuk egyszerre megenni azt a mennyiséget, így sajnos jártunk már úgy, hogy ki kellett dobjuk a maradékot. Most kitaláltuk, hogy a főtt zöldségből készítsünk pürét, a főtt húst pedig süssük át egy kis fokhagymás zsírban.Hozzávalók:
- főtt zöldség a levesből (répa, petrezselyem, karalábé, paszternák, zeller, hagyma)
- főtt hús a levesből
- kókuszolaj
- hagyma
- fokhagyma
- só, bors, zöld petrezselyem
Pürésítsük össze a főtt zöldségeket, majd főzzük 1-2 percig egy kis hagymás forró kókuszolajban. Fűszerezzük izlés szerint.
A főtt húst pirítsuk meg egy kis fokhagymás kókuszolajban, sózzuk, borsozzuk ezt is kedvünkre.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése