Paleo szűzpecsenye

Paleo szűzpecsenye kolbászhússal töltve


Disznóvágáskor sok finomság készül. Ezúttal a hentes tanácsát megfogadva elkészítettük a szűzpecsenyét.
szuzpecsenye batataval

Hozzávalók:


Elkészítés:

Vágjunk lyukat a húsba, majd töltsük meg a kolbászhússal. Szórjuk meg sóval, borssal, tekerjük be alufóliával, majd süssük 200 fokon kb 1-1,5 órát.

szuzpecsenye betekerve

 Eközben pároljuk félig puhára az édeskrumplit.

batata parolva

Amikor megpuhult a hús, tegyük mellé a batátát és süssük még kb. fél órát.

batata szuzpecsenyevel

Szeleteljük fel a húst.

szuzpecsenye kolbaszhussal

Savanyúsággal fogyaszthatjuk.





Megjegyzések

Legnépszerűbb receptek