Paleo rántott hús
Paleo rántott hús
Sokan kérdezik tőlem, hogy mivel készítem a rántott húst, ha nem használhatok kenyérmorzsát, fehérlisztet, kukoricapelyhet... Elég sok a választék, az egyik például a darált földimandula.
Hozzávalók:
- sertéskaraj
- só, bors
- tojás
- kókuszolaj
- darált földimandula
Panírnak használhatunk még útifűmaghéjat, mandulalisztet, gesztenyelisztet, szeletelt blansírozott mandulát, szezámmagot vagy akár Szafi Reform földimandula panírt is.
Elkészítés:
Vágjuk ujjnyi szeletekre a húst, potyoljuk ki, majd fűszerezzük.
Tegyük oda az olajat melegedni. A hússzeleteket mártsuk a felvert tojásba, majd a panírba és ismét a tojásba.
Süssük meg mindkét oldalát a forró olajban. Csepegtessük le szalvétára.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése