Paleo mézes garnélarák sonkába tekert mangóval
Paleo mézes garnélarák sonkába tekert mangóval
Finom és különleges paleo falatkák, tökéletesek éhségűzőnek, miközben az ebédre várunk.
Hozzávalók:
- fagyasztott garnéla
- 1 ek méz (kompromisszumos)
- 1/2 citrom kifacsart leve
- 1-2 mango
- vékonyra szeletelt sonka
Elkészítés:
A garnélát, miután kiengedett, fél citrom levébe tesszük.
Serpenyőben karamelizáljuk a mézet 1 kk citromlével. Amikor már besűrűsödött, beletesszük a lecsepegtetett garnélákat. Főzzük ragacsosra őket folyamatos kevergetés mellett.
A kockákra vágott mangót tekerjük fel a szeletelt sonkába, majd fogvájóra tűzzük fel 1-1 garnélával.
Itt éppen nyers kesudióval van tálalva.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése