Rögtönzött paleo zsemlék

Rögtönzött paleo zsemlék



glutenmentes zsömle
Vendégségben voltunk sógornőmék és ő ezeket rögtönözte a kikavart padlizsánsaláta mellé. "Csak úgy kipattant a fejemből" - mondta. Szeressük az ilyesmiket :D


Hozzávalók (kb 6 darabhoz):


Elkészítés:


A folyékony hozzávalókat összekeverjük, majd beletesszük a száraz hozzávalókat is és jó alaposan összekeverjük. Várjunk kb 5-10 percet, amíg az útifű maghéj megdagad, majd csináljunk zsemlekupacokat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe vagy esetleg tehetjük muffinformákba.


Sütés: 200 fokon alul-felül sütésen kb 20 percet sütjük, majd légkeverésesen még kb 5 percet 180 fokon.


A végeredmény 6 darab lyukacsos, puha, finom zsemle:

glutenmentes kifli

Megjegyzések

Legnépszerűbb receptek