Paleo rakotthús (lasagne)
Paleo rakotthús / lasagne
Kiváló és laktató étel, amit munkahelyi ebédre is el lehet vinni. Könnyen adagolható és hamar kész van.
Hozzávalók:
Húshoz:
- 1 kg darálthús
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 1 ek kókuszolaj
- fűszerek: só, oregano, bazsalikom, petrezselyemzöld, bors
- 150 ml paradicsompaszta
- 1 ek darált paprika
- 1 pohár víz
Lapokhoz:
- 5 tojás
- 5 ek víz
- 5 csipet só
- kevés kókuszolaj a sütéshez
Öntethez:
- 100-150 ml Cocomas
- 1 kis gerezd fokhagyma
- 1 kk almaecet
- só
- reszelt parmezán (kompromisszumos) vagy paleo cukkini sajt
Közben elkészítjük a lapokat. Egy tojást elkeverünk egy ek vízzel és egy csipet sóval. Összekeverjük, majd palacsintának kisütjük.
Egy tálban összekeverjük a Cocomast, almaecetet, sót és belereszeljük a fokhagymát.
A lapokat egy jénai tálban rétegezzük a hússal: lap-hús-lap-hús-lap-hús-lap-hús-lap, majd ráöntjük az öntetet es rászórjuk a reszelt parmezánt vagy a paleo reszelt sajtot.
Sütés:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése